Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu a oferit toate detaliile: Ce buget va avea noul Rapid şi ce nume va purta echipa giuleşteană

Daniel Pancu

Primaria Sectorului 1 a stabilit organigrama noului club de fotbal care a primit dreptul de a folosi provizoriu marca FC Rapid. Daniel Niculae, Pancu si Maldarasanu vor face parte din club. Daniel Niculae va fi presedintele noului Rapid, in timp ce Pancu si Maldarasanu vor ocupa functiile de director tehnic, respectiv antrenor principal.

Daniel Pancu a dezvaluit ca la inceput echipa va trebui sa se numeasca Academia Rapid BucurestI! "Va trebui sa ne numim la inceput Academia Rapid Bucuresti. Marca si culorile le vom folosi. Vom folosi denumirea Rapid Bucuresti cand va fi o decizie definitiva", a spus Pancu la Digisport. "Cred ca cel mai corect ar fi sa fie o treime finantare de la Primarie, o treime din drepturi TV si o treime de la un investitor privat. Primaria va putea sa sutina acest proiect abia de la anul", a adaugat Daniel Pancu.

Acesta spune ca echipa ar putea fi inscrisa la nivelul ligii a patra. "La liga a patra sunt locuri libere. Deocamdata nu stim, se vor ocupa, nu se vor ocupa... Si CSA Steaua va fi in aceeasi serie cu noi din ce am inteles si va fi foarte greu pentru amandoua", a conchis el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.