Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu: Am arătat în multe momente ca o echipă blazată, plafonată, lipsită de spirit

Daniel Pancu

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, că formaţia sa şi-a arătat limitele şi a fost în multe momente lipsită de spirit, el menţionând că jucătorilor le este greu să reacţioneze având în vedere problemele financiare.

“Victoria meritată a lor. Noi ne-am arătat astăzi limitele. Am arătat în multe momente ca o echipă blazată, plafonată, lipsită de spirit. Lipsă de responsabilitate, poate şi de valoare şi frică, prea mult respect pentru CFR. Păcat pentru că e un grup care se antrenează foarte bine, în ciuda greutăţilor. Poate sunt şi eu nebun să le cer anumite lucruri. Dacă vom fi ca în seara asta nu avem nicio şansă în ultimele trei etape, nu avem cum să batem nici măcar o echipă din Liga a 3-a. Practic ultima noastră victorie a fost în septembrie, atunci încă erau întârzierile mici. E o coincidenţă, dar e greu ca echipa să reacţioneze cu problemele pe cap”, a spus Pancu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj, antrenată de vineri de Edward Iordănescu, a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Deac, în minutele 14 şi 78, al doilea gol fiind din penalti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.