Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi

Daniel Pancu

Contractul antrenorului Daniel Pancu a fost reziliat pe cale amiabilă, joi dimineaţă, a anunţat clubul Politehnica Iaşi, potrivit news.ro.

"Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viaţa antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele şase luni, că are nenumărate calităţi care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut şi foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră şi sper să revină cândva în Copou şi să realizeze lucruri măreţe în oraşul în care s-a format ca fotbalist", a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele CSM Politehhnica Iaşi.

Citește și: Pedepse de peste 15 ani de închisoare pentru Ioana Băsescu și peste 12 ani pentru Elena Udrea CERUTE de DNA în dosarul campaniei electorale din 2009

"Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorinţa de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret şi faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionului Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi!", a spus Pancu.

Daniel Pancu era în funcţie din 12 august 2020.

Politehnica Iaşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa UTA, în etapa a XIX-a a Ligii I. Oaspeţii au marcat în minutele 90+2 şi 90+4.

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a rămas pe locul 16 în clasament, ultimul, cu 15 puncte.

În această dimineaţă, contractul antrenorului Daniel Pancu a fost reziliat pe cale amiabilă.

Citește și: BREAKING SURSE Mai mulți cântăreți autohtoni au apelat la FALSIFICATORI -Nu aveau unde cânta în perioada stării de urgență dar introduceau contracte de servicii

"Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viaţa antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele şase luni că are nenumărate calităţi care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut şi foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră şi sper să revină cândva în Copou şi să realizeze lucruri măreţe în oraşul în care s-a format ca fotbalist."
Ciprian Paraschiv - preşedinte CSM Politehhnica Iaşi

"Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorinţa de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret şi faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionuluui Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi!"
Daniel Pancu - antrenor CSM Politehnica Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.