Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pînzaru - candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 4

Daniel Pînzaru

Consilierul local Daniel Pînzaru va fi candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 4, după ce filiala de sector a validat, marţi, candidatura acestuia la alegerile locale din 2020.

Potrivit unui comunicat al Departamentului Comunicare al ALDE Bucureşti, Daniel Pînzaru, în vârstă de 28 de ani, conduce Comisia Juridică a Consiliului Local şi este membru în Comisia Locală de Ordine Publică şi Comisia de Urbanism.

„Deși are doar 28 de ani, Daniel Pînzaru este unul dintre cei mai activi consilieri din Consiliul Local al Sectorului 4, fiind inițiatorul sau coinițiatorul a peste 30 de Proiecte de Hotărâre adoptate de Consiliu printre care și Proiectul de Hotărâre care a stat la baza regenerării urbane a Sectorului 4. Daniel Pînzaru conduce Comisia Juridică a Consiliului Local și este membru în Comisia Locală de Ordine Publică și Comisia de Urbanism, unde a promovat zeci de amendamente utile comunității.

Din calitatea de Președinte al Comisiei de Repartizare a Locuințelor a deblocat procedura de recepție a locuințelor construite pentru tineri și a aprobat listele de priorități în baza cărora s-au repartizat peste 150 de locuințe, din care 80 familiilor evacuate.

Tânărul Daniel Pînzaru s-a implicat activ in viața comunității, acesta întâlnindu-se pe teren sau în audiențe cu peste 3000 de cetățeni și sprijinindu-i în rezolvarea problemelor legate de administrația publică locală.

Citește și:  ZIUA Z la PSD. Se va decide cu toate cărțile pe masă - ANTICIPATE sau Guvernul Cîțu. Care sunt riscurile și cum afectează deciziile procurorilor deciziile

Experiența obținută în exercitarea mandatului de consilier local este un atu pentru o exercitare a mandatului de primar al sectorului 4 în folosul cetățenilor”, se arată în comunicat.

”Știu de ce este nevoie în sectorul 4, știu ce nevoie oamenii de la administrația locală și, așa cum, până acum, am petrecut ore în șir să îi ajut să rezolve problemele administrative, le promit că voi fi în continuare alături de ei dacă îmi vor acorda votul. Știu că este nevoie să continuăm reabilitarea termică, știu că oamenii au nevoie de un mediu curat, și asta nu doar în sectorul 4, ci peste tot, și știu că toți trebuie să se simtă în siguranță oriunde și la orice oră. Sunt teme care se vor regăsi în programul meu politic pe care îl voi prezenta public. Sunt tânăr, dar tinerețea și entuziasmul meu sunt dublate de această experiență administrativă pe care vreau să o folosesc în continuare în beneficiul comunității din sectorul 4”, spune Daniel Pînzaru.

Programul politic al lui Daniel Pînzaru va fi prezentat și online pe https://www.facebook.com/DanielPinzaru2020/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.