Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Stanciu: E posibil ca pe Mario Camora să-l vedem la CFR până la finalul carierei

gsp.ro
Daniel Stanciu

CFR Cluj nu vrea să renunţe la cei mai buni fotbalişti. Daniel Stanciu, directorul sportiv al ardelenilor, a declarat, inaintea plecării în primul cantonament al iernii, că este puţin probabil ca Mario Camora (32 de ani) să plece în perioada următoare, scrie Mediafax.

În privinţa lui George Ţucudean (27 de ani), cedarea stă în suma pe care echipele interesate o vor oferi. Camora se află în ultimele luni de contract cu CFR, dar din câte se pare campioana i-a oferit prelungirea. Portughezul îşi poate încheia cariera în România. Discuţiile se axează acum pe salariul pe care căpitanul de la CFR urmează să-l primească. Mario Camora are unul dintre cele mai mari salarii din lot şi portughezul ar dori să rămână la acelaşi nivel şi pentru următorul angajament. Din câte se pare, cele două părţi se află aproape să ajungă la un numitor comun: "Voi chiar credeţi că merge Mario Camora la FCSB? E posibil să-l vedem aici până la finalul carierei.”, a declarat Daniel Stanciu.

Citește și: După despărţirea de Viitorul, Srgian Luchin a semnat cu Dunărea Călărași

În cazul lui Ţucucean, situaţia este mai conplicată. ProSport a anunţat, la începutul săptămânii, că ardelenii au o ofertă din Turcia de 800.000 de euro pentru el, dar nu vor să se despartă pentru mai puţin de 2 milioane de euro. În cazul în care va sosi o ofertă satisfăcătoare, Ţucudean ar putea fi cedat, pentru că finanţatorul Nelu Varga le-a transmis oficialilor clubului că nu mai doreşte să investească din buzunarul propriu, în acest sezon.

În cazul său, Daniel Stanciu a lăsat loc de interpretări. A declarat că şi-ar dori ca atacantul să rămână, dar nu se ştie ce se întâmplă în perioada următoare: ”E posibil să mai plece jucători. Ţucudean? Ne-am dori foarte mult să rămână”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.