Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir, atac violent la adresa lui F. Cîțu: 'Că ești mincinos și hoț, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e că ești pus pe prăduit România'

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir continua seria atacurilor la adresa ministrului Finantelor Florin Citu. Reactia dura de astazi vine dupa ce Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza din regiunea noastra, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 86: A început DICTATURA! Statul poate să-ți ia copiii

`Spun de multa vreme ca ceea ce face Citu, e premeditat. Continua sa se imprumute fara masura ca sa ajungem, fie la un acord cu FMI, fie sa fim nevoiti sa vindem CEC-ul- auditul deja a fost terminat si e pregatit de vanzare-Hidroeletrica sau Portul Constanta. Oamenii astia vor sa praduiasca tot! Isi urmaresc planul PAS cu PAS! Cum e cu cel mai mare program de relansare economica? E un mare fas! Suntem la coada Europei! Esti un mare mincinos, dle Citu! Ca esti mincinos si hot, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e ca esti pus pe praduit Romania!`, scrie senatorul PSD pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.