Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir: În PSD există o nemulțumire din cauza inacțiunii liberalilor

antena3.ro
daniel zamfir

Lucrurile trenează nepermis de mult la Ministerul Energiei, cu privire la stabilizarea prețurilor carburanților, a declarat la RFI președintele Comisiei Economice a Senatului, Daniel Zamfir (PSD).

„Există o nemulțumire, în primul rând din cauza inacțiunii celor de la PNL și ultima ieșire a președintelui Marcel Ciolacu a fost în legătură cu măsurile care sunt așteptate la Ministerul Energiei. Acolo lucrurile trenează nepermis de mult cu privire la luarea unor măsuri pentru stabilizarea prețurilor carburanților. Ăsta este un motiv de supărare, ultimul motiv de supărare pe care îl avem la adresa partenerilor de coaliție și în primul rând la adresa ministrului Virgil Popescu, care chiar din nu știu ce motiv întârzie să ia măsuri cu privire la evoluția prețurilor carburanților (...). Noi am propus plafonarea prețului la benzină și motorină”, spune Daniel Zamfir..

El a fost întrebat de ce nu se reduce TVA.

„Nu o dată s-a demonstrat în trecut și mai recent, acum, iată, în Germania, Germania a luat această măsură de reducere a TVA-ului la carburanți și s-a demonstrat că efectul nu a fost cel dorit. Această reducere a TVA-ului sau a accizei s-a regăsit ulterior în profitul corporațiilor, în nici un caz nu a fost o scădere la pompă. Sigur, aici, la noi, din păcate, avem și o acțiune extrem de palidă, dacă nu chiar complice a Consiliului Concurenței, care de foarte multă vreme nu face ceea ce trebuie să facă în această privință”, a afirmat președintele Comisiei Economice a Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.