Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniela Șerban și-a înregistrat azi candidatura independentă în București pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Daniela Șerban

Antreprenoarea Daniela Șerban, expertă în finanțe, a depus astăzi peste 10 mii de semnături și va candida în București în competiția electorală pentru Camera Deputaților ca independent.

”Am reușit într-o săptămână să strângem peste 10.000 de semnături din cadrul comunităților celor care așteaptă ceva nou de la clasa politică românească. Peste 10.000 de oameni și-au exprimat susținerea pentru mine, candidatul independent care va munci zi și noapte pentru a stopa aceste crize cu care ne confruntăm și pentru a aduce plus valoare comunităților. Sunt onorată, vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut. Munca cea mai grea de aici începe - campania electorală. Însă, sunt foarte încrezătoare și optimistă că voi primi sprijinul tuturor antreprenorilor și oamenilor de afaceri care înțeleg că au nevoie de un reprezentant în Camera Deputaților. Ca femeie, ca mamă și cetățean nu pot accepta un viitor gri pentru copiii mei. De aceea, mă voi lupta cu toate forțele pentru a te reprezenta pe tine în Parlamentul României.”, a declarat Șerban.

Șerban candidează sub motto "DS: Dezvoltare cu Suflet" și hashtagul #iesimdincriza. Ea a menționat faptul că motivul care a determinat-o să candideze ca și independent este lipsa din arena politică actuală a unui mesaj concret, corect și coerent cu privire la soluțiile la crizele prezente și viitoare.

"Este șocant faptul că în momentul de fapt trăim fără claritate, fără curaj și fără consecințe: aflăm că sunt două cifre de îmbolnăviri diferite, că totul se amână pe după alegeri ca măsuri de sprijin pentru oameni și afaceri, că poți face ce vrei la guvernare sau în opoziția parlamentară și nu pățești nimic. Ca femeie, mama și cetățean nu pot accepta un viitor gri pentru copiii mei. Am decis să mă implic, sunt hotărâtă să acționez, să ajut, să ajustez tot ce e nevoie", a declarat Daniela Șerban. În viziunea ei, "avem nevoie în perioada următoare de minți clare, de oameni cu suflet și capacitatea de a lua decizii pentru a ne scoate corect, nu călcați în picioare, din criză".

Citește și: Un om de afaceri de top lansează acuzații grave împotriva unui candidat USR-PLUS: 'A fost angajatul meu. Se uita la filme intezise minorilor'

Daniela Șerban, profesionist recunoscut din sistemul financiar-investițional din România, a activat anterior în plan național în cadrul PLUS, ca trezorier și fundraiser al Alianței USR PLUS în campania de alegeri locale, calitate prin care a determinat capitalizarea cu reușită a proiectului, acesta devenind un reper de transparență în politică românească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.