Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev l-a învins pe Stefanos Tsitsipas şi s-a calificat în finala de la Roma, unde îl va întâlni pe danezul Holger Rune

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev, favoritul numărul trei, s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro, după ce l-a învins în două seturi simetrice, 7-5, 7-5, pe grecul Stefanos Tsitsipas (nr.5), sâmbătă, în cea de-a doua semifinală a competiţiei, întreruptă de ploaie timp de peste patru ore.

Medvedev îl va avea ca adversar în finală pe danezul Holger Rune (20 ani), cap de serie numărul şapte, care a a trecut la rândul său de norvegianul Casper Ruud (nr.4), în faţa căruia s-a impus cu 6-7 (2/7), 6-4, 6-2 în prima semifinală de la Foro Italico, scrie agerpres.ro.

Rune reuşise să-l elimine în sferturile de finală pe deţinătorul titlului şi principalul favorit, sârbul Novak Djokovici.

În vârstă de 27 de ani, Daniil Medvedev speră să cucerească duminică al 20-lea său titlu în circuitul profesionist, însă primul pe zgură, după 18 pe hard, suprafaţa sa favorită, şi unul pe iarbă.

Holger Rune, jucător cu patru titluri ATP în palmares, va disputa în capitala Italiei a treia sa finală în patru turnee pe zgură la care a luat parte în acest sezon, după cele de la Monte Carlo (înfrângere în faţa rusului Andrei Rublev) şi Munchen (victorie în faţa olandezului Botic van de Zandschulp)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.