Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Grecu și Maria Fumea, aleși vicepreședinți ai Federației Române de Gimnastică

gimnastica

Dănuț Grecu și Maria Fumea au fost aleși, vineri, cu majoritate de voturi în funcțiile de vicepreședinți ai FRG în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Gimnastică desfășurate la sediul Ministerului Tineretului și Sportului.

În cadrul ședinței unde președintă a fost aleasă Andreea Răducan, Dănuț Grecu a primit 35 de voturi, iar Maria Fumea 29 de voturi. Tot în cadrul Adunării Generale s-au organizat alegeri și pentru posturile de membru în cadrul Comitetului Executiv și membru în comisii. Posturile au fost câștigate după cum urmează: Membru în Comitetul Executiv al FRG , 7 posturi — Gina Gogean-Groza (31 voturi), Angela Cacoveanu (30 voturi), Adrian Durlă (30 voturi), Olga Didilescu (27 voturi), Cătălin Meran (27 voturi), Augustin Pop (23 voturi), Ingrid Istrate (21 voturi);

Comisia de Apel, 3 posturi: Gabriel Popescu (42 voturi), Clemența Garabet (41 voturi);

Comisia de Cenzori, 3 posturi: Paul Bobirci (40 voturi), Valentin Dragomir (40 voturi);

Pentru completarea posturilor din cadrul celor două comisii, Adunarea Generală a delegat noul Comitet Executiv al FRG să numească alți doi membri. Conform Statutului FRG, în afară de președinte, 2 vicepreședinți și 7 membri, mai fac parte din Comitetul Executiv secretarul general și directorii tehnici ai federației (câte unul de disciplină), precum și 1 reprezentant al sportivilor.

Fosta campioană mondială și olimpică Andreea Răducan a fost aleasă, vineri, în funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică, fiind votată în majoritate de membrii afiliați prezenți la Adunarea Generală de alegeri organizată la sediul Ministerul Tineretului și Sportului, conform Agerpres.

Andreea Răducan a câștigat mandatul pentru legislatura 2017-2021 cu 42 de voturi pentru, unul fiind anulat. La ședința Adunării Generale au participat 43 dintre cei 51 de membri afiliați ai FRL, la alegeri fiind prezent și ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca. Fosta gimnastă îi urmează în funcție lui Adrian Stoica, acesta fiind președintele Federației Române de Gimnastică în ultimii 11 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.