Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Lupu îi ia apărarea lui Dan Nistor: Nu e fiţos, e un băiat modest

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Dan Nistor (30 de ani) a decis să continue la Dinamo, deşi FCSB i-a făcut o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar.

Mijlocaşul a refuzat, iar conducătorii promiseseră că îi vor creşte salariul. Dănuţ Lupu a dezvăluit cum s-a modificat contractul acestuia. Nistor nu ar fi primit un plus salarial, ci s-a ales doar cu câteva bonusuri, informează mediafax.

Oferta publică a lui Gigi Becali pentru Dan Nistor a instaurat panica la Dinamo. Fanii au început să îi acuze şi mai mult pe oficiali că nu ţin jucătorii buni, preferând să îi trimită la FCSB pentru oferte modice, aşa cum a fost şi în cazul lui Gnohere. Răzvrătirea fanilor i-a făcut pe cei din conducere să renunţe la idee şi să îi ofere mijlocaşului un contract mai mare. Din câte se pare, acest lucru nu s-a întâmplat. Nistor s-a ales doar cu câteva bonusuri de performanţă.

”Nistor nu e fiţos, e un băiat modest. Dar când ajunge la un anumit nivel, iar echipa se învârte în jurul lui, îi cresc coarne. Acum nu mai eşti dinamovist sau stelist, te duci după bani. El a venit la Dinamo de la CFR, deşi a pierdut la salariu. De la 15.000, la 8.000. Dar când vine FCSB şi îţi pune în faţă o astfel de sumă, accepţi.

În cele din urmă a rămas la Dinamo, care i-a mai pus anumite bonusuri, nu i-a mărit salariul”, a declarat Dănuţ Lupu pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.