Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Danuț POP: 'Dar generarea haosului administrativ este in mandatul USR?'

per.ro
Danut Pop

Președintele PER, Dănuț Pop, susține că USR fuge de răspundere și nu are soluții imediat aplicabile.

''Alegerea primarilor in doua tururi reprezintă dorința tuturor partidelor mici și mijlocii din România. Jocul politic nu permite sa te gândești că vreodată partidele mari și UDMR vor vota o astfel de modificare legislativă. Doar dacă ești ipocrit și te baricadezi in spatele acestei idei, condiționând accesul la guvernare ori votare pentru investirea unui nou guvern, așa cum Dan Barna și USR-ul fac.

Și pentru ca lucrurile sa fie de domeniul evidenței, Dan Barna spune clar ca: “Ieșirea din criză nu este mandatul USR". O afirmație controversata din partea unui candidat la prezidențiale și președinte de partid, foarte dezbătută zilele acestea.

Citește și: Protecția Consumatorului dă ALERTA: Ce au descoperit în gheața folosită de KFC în băuturi

Deși am mai scris despre iresponsabilitatea celor de la USR, nu pot sa nu accentuez din nou ca ei au fluturat steagul victoriei după moțiune și astăzi zic pas când este vorba de rezolvarea haosului administrativ in care au aruncat România. Fug de răspundere și nu au soluții imediat aplicabile. Se agata de scenarii fictive știind ca suntem departe de a modifica Constituția și forma de Republica semiprezidentiala.

Mai mult, Dan Barna ne spune ca soluția pentru România de astăzi este tot PSD.

Iar dacă ne uitam la Caramitru, folosit pe post de portavoce in apărarea lui Dan Barna, vom descoperi o schimbare radicala a discursului in direcția specific pesedistă. Dela afirmații legate de statul paralel și pana la previziuni legate de un spectacol al catuselor din partea DNA, după modelul LCK. Cine ar fi crezut?!

Sa fie asta oare o strategie de a lua voturi de la PSD, in lupta cu Iohannis și de a-l pune pe președinte intr-o lumina proastă privind anchetarea lui Dan Barna?'', susține Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.