Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop: Clotilde sa raspunda la cateva intrebari, inainte de a arata cu degetul!

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Președintele PER, Dănuț Pop, susține că Clotilde Armand ar trebui să răspundă la câteva întrebări înainte de a arăta cu degetul.

''Mi-au atras atentia Clotilde Armand si ingrijorarea profunda a acesteia privind intarzirea si efectiv schimbarea unor diplomati romani, cu functii la ambasadele si consulatele Romaniei in diverse state din lume. Tupeul fratuzoaicei este atat de grosolan incat nu poti sa nu te gandesti la dosarul Bechtel si tot ce a presupus acesta. Practic, Clotilde Armand nu vede bârna din ochiul său, probabil din cauza celor peste 1,4 miliarde de euro si a dosarului penal clasat, fără ca vreun vinovat de pierderea sau distrugerea lui să fi fost identificat.

Citește și: Partidul lui Cioloș o amenință pe Viorica Dăncilă cu plângere penală pentru dezinformare și o SOMEAZĂ să își ceară scuze

Mai mult, nici macar in propriul partid nu se uita! Nu am auzit-o sa spuna ceva despre Dan Barna, Ghinea sau Stelian Ion ori Dacian Ciolos. Toti ceilalti din marile partide sunt suspectati de neseriozitate de catre aceasta “luptatoare pentru Romania”, sub o generalizare nedreapta, fara ca useristii- plusisti care au colaborat foarte bine cu “mafia rosie”, “mafia galbena” sau “mafia portocalie” sa intre in aceasta categorie, atat de blamata de catre acesti profitori straini care fix ei vorbesc despre aceste lucruri, stiindu-se cu musca pe caciula. Cum se face ca aventurile financiare cu Statul Roman ale acestor imaculati “importati”, beneficiaza de “intamplari” tangentiale cu clasari ori pierderi de dosare? Cum se face ca taman ei, au acces la functii importante sau la finantari foarte mari de la bugetul de Stat?

La aceste intrebari sa ne raspunda Clorilde Armand si apoi sa arate cu degetul!'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.