Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop: Domnule ministru, până vă mobilizati, poate vă inlocuim, provizoriu, și pe dumneavoastră!

per.ro
Danut Pop

Președintele PER, Dănuț Pop, este revoltat de modul în care tratează ministrul Transporturilor, Lucian Bode, problema infrastructurii.

''Lucian Bode, vă bateți joc de români? Spuneați că ne iau de proști constructorii, dar cred că dumneavoastră ne luați pe noi! Sunteti ministrul Tranporturilor, de ce nu le spuneti contructorilor că dacă nu termină anul acesta cei 17 km începuți în urmă cu șase ani, reziliați contractul? Trebuia să-l reziliați din primul minut în care au întârziat! De ce, măcar, nu-i penalizați cu 10% pentru întârzieri mai mari de 30 zile din valoarea contractului? Explicați- le că ar trebui să execute minimum 50 km pe an, și nu 3 km, așa cum se întâmplă acum!

Citește și: Uleiul de pește administrat zilnic este asociat cu creșterea fertilității masculine

Autostrada Ploiești- Brașov a fost declarată obiectiv de siguranță națională în cadrul CSAT și deci, puteți să o realizați într-un an dacă sunteți un bun român și vă interesează infrastructura de transport a României! Dacă nu, în 100 ani, si mergem în continuare cu cârpeli, pe drumuri forestiere. Ne mai resping si europenii finantarea din cauza gândacilor! Dacă tot se merge pe improvizații, până vă mobilizati, poate vă inlocuim, provizoriu, și pe dumneavoastră!'', susține Dănuț Pop, într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.