Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop: Orlando, ești mai înțelept în opoziție?

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Președintele PER, Dănuț Pop, susține că Parlamentul și Guvernul sunt mesele de ping- pong între partidele de la putere si opozitie.

''Se spune că după război, mulți viteji se arată. Mai ales în confruntările politice. Parlamentul și Guvernul sunt mesele de ping- pong între partidele de la putere si opozitie.

Citește și: Klaus Iohannis, despre condamnările în cazul Colectiv: 'E important ca cei real vinovați să fie pedepsiți' (VIDEO)

Astăzi, îi avem în vizor pe Cîțu și pe Teodorovici, marii specialiști în finanțe, ai României! În timp ce unul iși făcea spaimă și acum merge cu frâna de mâna trasă, celălalt face gălăgie de pe margine și culmea, oferă acum propuneri pentru sectorul economic.Senatorul PSD dorește ca TVA să devină exigibil în momentul efectuării plății către companie și dă exemplul concret la firmele de construcții. Sigur că proiectul nu este rău însă,l-aș întreba pe dl ministru Teodorovici, cât timp au fost ei la guvernare, de ce nu au dat această Ordonanță de Urgență și o cer acum guvernării PNL?'', susține Dănuț Pop, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.