Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop (PER): Dreptatea o vor face doar cetățenii, la urne!

per.ro
Danut Pop

Respingerea fără drept a candidaturilor Partidului Ecologist Român vorbește de la sine despre faptul că există un interes electoral din partea anumitor partide pentru ca PER să fie oprit prin orice mijloc din a fi votat la alegerile locale, afirmă președintele PER, într-un comunicat de presă transmis redacției STIRIPESURSE.RO.

„Ne-au fost respinse abuziv candidaturile atât în București, acolo unde populația s-a săturat să trăiască într-un oraș sufocat de betoane și îmbâcsit de poluarea din traficul nesistematizat, dar și în țară, acolo unde pădurile țării sunt tăiate și trimise peste graniță cu vagoanele.

În acest moment, PER a fost oprit să candideze în Sectorul 5, dar și în Olt, Iași, Brașov și alte UATuri în care obțineam de fiecare dată procente bune la urne. Credeți că este întâmplător faptul că PER nu este inclus în niciun sondaj de opinie la nivel local sau național?

Credeți că sunt întâmplătoare aceste decizii care lovesc direct în cei care susțin ecologia românească și dezvoltarea durabilă a țării într-o perioadă în care partidele ”istorice” și-au demonstrat din plin incompetența în a guverna România?

Credeți că sunt întâmplătoare aceste lucruri într-un an în care mișcarea ecologistă a luat avânt la nivel internațional și național, iar PER se află din ce în ce mai mult ca opțiune de vot în rândul românilor?

DE CE SUNTEM OPRIȚI DIN A CANDIDA? DE CE SE

ÎNCEARCĂ INTIMIDAREA CANDIDAȚILOR NOȘTRI?

Nu va răspunde nimeni din partea autorităților la aceste întrebări, iar dreptatea nu se mai regăsește la nivelul instituțiilor statului. Am încercat noi să o găsim, contestând fără succes măsurile abuzive care au fost luate, ca la un ordin primit pe unitate, împotriva organizațiilor noastre și împotriva candidaților noștri. În aceste condiții, mai există doar o singură speranță pentru noi și pentru toți cei care susțin în acest moment ecologia românească: votul din 27 Septembrie.

Dreptatea o vor face doar cetățenii, la urne!”, mai afirmă Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.