Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist: 'George Simion face spectacol electoral. Nunta să fie frumoasă, că țara e pierdută!'

Radu Pop
Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, atrage atenția asupra unui eveniment care au trecut ușor de analiza opiniei publice, anume vânzarea termocentralei Mintia.

„În timp ce românii sunt spălați pe creier cu nunta de la Măciuca, termocentrala Mintia a fost vândută către un investitor major pe plan internațional, la prețul de 91 de milioane euro. Asta dupa ce a fost inițial falimentată şi închisă, iar apoi pregatită de vânzare cu o sumă cu mult mai mare decât prețul vânzarii. Au investit 150 milioane şi au vândut-o cu 91, ca să nu mai vorbim despre teren, clădiri etc!

Pare un caz clar de subminare a economiei naționale dar, se pare că DNAul doarme, o dovadă în plus că instituția functionează doar la comenzi politice. Si cum nu mai este Kovesi, pauză!

Acest act de trădare a interesului național nu ar trebui să rămană necercetat! La puşcarie cu Virgil Popescu şi gaşca! Nu are nicio raspundere acest individ care nu se mai opreste din facut rău României? Chiar nu ne puteam ocupa noi de Mintia? Trebuia vândută şi asta?

Românii nu- şi pot plăti facturile, Virgil Popescu îşi bate joc de resurse, Iohannis se face că nu vede şi Simion face spectacol electoral. Nunta să fie frumoasă, că țara e pierdută!”, a spus Dănuț Pop, președintele PER.

Vezi și: Ciudata privatizare a Termocentralei Mintia, companie în care statul a investit, a pus-o pe butuci și apoi a vândut-o

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.