Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: 'Propunerea PER de retragere a cetățeniei dr. Raed Arafat a entuziasmat foarte mulți români'

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, în contextul declarațiilor șefului Departamentului pentru Situații de Urgenţă, dr. Raed Arafat, care a anunțat în data de 4 octombrie, că din cauza creşterii numărului cazurilor de COVID-19, managerii unităților sanitare publice cu paturi vor suspenda internările pentru intervenţiile chirurgicale şi pentru alte tratamente şi investigații care nu reprezintă urgențe, cu anumite excepții. Raed Arafat a făcut o serie de declarații halucinante referitoare la Ordin, după ședința de guvern. El a afirmat că i s-a spus, fără a preciza cine i-a spus, că Ordinul nu trebuie să fie publicat în Monitorul Oficial și apoi a recunoscut că documentul nu respectă nici măcar Constituția. Ecologiștii au cerut retragerea cetățeniei lui Raed Arafat, prin vocea președintelui partidului, Dănuț Pop (mai multe despre acest subiect aici).

Dănuț Pop spune că cererea sa a stârnit un real interes în societatea românească.

„Propunerea PER de retragere a cetățeniei dr. Raed Arafat a entuziasmat foarte mulți romani, trezind și interesul unor formatori de opinie din România, jurnaliști sau avocați.

Ne bucurăm că s-au alăturat public acestei solicitări și le mulțumim celor care au facut demersuri în acest sens. Orice declaratie documentata pe această temă reprezintă un pas important în mesajul ecologiștilor!

Este necesar să fim mulți, diverși și consecvenți!

Vă mulțumim că actionați alături de noi!

Constituția României trebuie respectată iar dreptul la ocrotirea sănătății nu poate fi îngrădit!”,  a spus Dănuț Pop, președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.