Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov îl acuză pe Iohannis de înțelegeri cu austriecii pe tema legii offshore: Brusc, televiziunea austriacă acuză represiuni din partea Jandarmeriei

Facebook.com
Iohannis director OMV

Darius Vâlcov, consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, îl acuză, indirect, pe președintele Klaus Iohannis de înțelegeri privind legea offshore, menționând că odată cu respingerea promulgării legii, postul național austriac devine interesat de țara noastră și acuză Jandarmeria Română de represiunui. De asemenea, Vâlcov a postat două fotografii, una de la întâlnirea președintelui cu directorul general al OMV și a doua de la întâlnirea reprezentantului OMV cu Vladimir Putin.

Cine este femeia prezentată ca fiind jandarmul rănit. ANUNȚUL făcut de ministrul de interne

"In ianuarie 2018 Mr Seele, CEO OMV si Mr Werner discuta in privat despre gazele din Marea Neagra. In iulie, Parlamentul adopta Legea Offshore, cu o mica modificare de 6 miliarde de $ in plus pentru statul roman. In august, Mr Werner respinge Legea Offshore. Tot in august, postul national de televiziune austriac ORF devine brusc interesat de Romania si acuza represiuni din partea jandarmeriei romane.

Vom vedea continuarea! Dar de data asta va asigur ca statul roman va cere ceea ce i se cuvine.
P.S. Mr Seele and Mr Putin, two good friends (n.r. Domnul Seele și domnul Putin, doi prieteni buni)", a scris Darius Valcov pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.