Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov: Nu am făcut nicio evaluare a miniștrilor niciodată

valcov

Consilierul de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a declarat, luni seară, că nu a făcut niciodată vreo evaluare a miniștrilor, ci a stadiului programului de guvernare, al cărui coordonator a precizat că a fost alături de Liviu Dragnea.

"Nu am făcut nicio evaluare a miniștrilor niciodată, am făcut evaluarea stadiului îndeplinirii programului de guvernare. Evaluarea miniștrilor se face mult mai amplu, se face ținând cont și de această evaluare a îndeplinirii programului de guvernare, dar sun și multe alte lucruri care se iau în calculc. Și aceea se face de către președinții coaliției și de către prim-ministrul României. Eu consiliez primul-ministru din punct de vedere economic și social, al situației macro-economice și al îndeplinirii programului de guvernare, nu am nicio legătură cu conducerea de facto a guvernului României", a declarat, luni seară, Darius Vâlcov, la Antena 3, conform mediafax.

Afirmațiile lui Darius Vâlcov vin în contextul în care, în iunie 2017, fostul premier Sorin Grindeanu anunţa că din comisia de evaluare a miniştrilor Cabinetului pe care îl conducea la acea vreme se numără Darius Vâlcov. Ulterior, PSD a decis să-i retragă sprijinul politic lui Sorin Grindeanu, acesta a anunțat că nu va demisiona, însă pe 21 iunie, Cabinetul Grindeanu a fost demis prin moțiune de cenzură.

Consilierul de stat al premierului a precizat însă că a fost coordonatorul programului de guvernare, participând la toate etapele acestuia, alături de președintele PSD Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.