Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov s-a DETONAT în direct: afirmație cu implicații MAJORE în sistemul de securitate al României

valcov

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, susține că a primit, direct de la Cozmin Gușă, oferta de a fi racolat de KGB, însă a refuzat. Fostul premier Victor Ponta, șeful Guvernului din care Vâlcov făcea parte ca ministru de Finanțe, susține că acesta nu l-a informat.

Vezi și: Cozmin Gușă, replică EXPLOZIVĂ pentru Darius Vâlcov: Omul s-a lovit la mansardă! Are nevoie de un control psihiatric

Citește și: Darius Vâlcov, dezvăluiri INCENDIARE: S-a dorit să fiu racolat de KGB. Mi s-a propus să fiu prim-ministru pe linia Gușă-KGB

Situația este cu atât mai gravă cu cât, Darius Vâlcov, în calitate de ministru de Finanțe, era membru al CSAT și ar fi trebuit să informeze premierul și serviciile secrete despre faptul că a fost căutat de către cei de la KGB.

”Se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, se știe că eu știu despre vizitele din Moscova din 2009 cu Mircea Geoană, se știe că eu știu care a fost agentul lui de legătură, se știe că eu știu că s-a dorit să fiu racolat de KGB, dar am refuzat acest lucru, în direct de la Cozmin Gușă”, a declarat Darius Vâlcov.

L-am întrebat pe fostul premier Victor Ponta, dacă a fost informat cu privire la aceste aspecte și ne-a precizat că nu.

”N-am fost informat, dar sper că a informat măcar SRI și SIE, dacă pe mine nu m-a informat”, a spus Ponta, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.