Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Date oficiale privind evoluția coronavirusului în județul Vaslui - 1.858 de persoane, izolate la domiciliu şi 60 - în carantină instituţionalizată

Twitter
coronavirus

Un număr de 1.858 de persoane sunt izolate la domiciliu şi 60 se află în carantină instituţionalizată, au anunţat, marţi, autorităţile din judeţul Vaslui.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Vaslui, în ultimele 24 de ore, 70 de persoane au ieşit din izolare, iar două persoane au fost mutate din izolare la domiciliu în carantină instituţionalizată, deoarece nu au respectat prevederile legale, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VIDEO: Mărturia înfiorătoare a unui medic: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

"În cursul zilei de 23 martie 2020, peste 160 de poliţişti vasluieni au acţionat pe raza judeţului Vaslui, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus şi pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă. A fost luată decizia mutării a două persoane din izolare la domiciliu în carantină instituţionalizată, întrucât acestea nu au respectat prevederile legale aplicabile. Au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 16.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de combatere a infecţiei cu COVID-19", se arată în comunicatul de presă transmis de Prefectura Vaslui.

Totodată, începând cu ora 22,00, echipaje mixte formate din poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au efectuat o acţiune pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară nr. 2 din 21.03.2020, acţiune în urma căreia au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.