Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Date personale a peste 53 de milioane de clienți ai unui operator de telefonie au fost furate de hackeri

news.sky.com
hacker

Operatorul american de comunicaţii mobile T-Mobile a anunţat vineri că investigaţia legată de hackerii care au accesat date personale ale clienţilor a scos la iveală că alţi 5,3 milioane de clienţi sunt afectaţi de furt, numărul total al acestora depăşind 53 de milioane de persoane, transmite Reuters.

Al treilea mare operator wirelless din Statele Unite a anunţat în această săptămână că datele a peste 40 de milioane de foşti şi viitori clienţi au fost furate, alături de datele a 7,8 milioane de clienţi existenţi ai serviciilor sale de comunicații mobile, scrie news.ro.

În ultima sa actualizare, care a survenit după ce Comisia Federală pentru Comunicaţii (FCC) a Statelor Unite a deschis o investigaţie, T-Mobile a dezvăluit că a identificat alţi 5,3 milioane de clienţi afectaţi de furtul de date, precum şi alte 667.000 de conturi ale unor foşti clienţi.

Datele includ adrese, date de naştere şi numere de telefon, potrivit companiei, care a adăugat că nu are informaţii că ar fi fost accesate informaţii financiare, precum cardurile de credit sau datele referitoare la plăţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.