Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo dă încă o mega-lovitură pe piața transferurilor și aduce încă un om de la FC Barcelona

David Barrufet

Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti a anunţat, vineri, numirea spaniolului David Barrufet în funcţia de manager sportiv al echipei de handbal masculin.

Fostul portar al naţionalei iberice a activat până în prezent la FC Barcelona, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor.

"Conducerea Clubului Sportiv Dinamo a convins un alt nume uriaş să se alăture campioanei României. Legenda handbalului spaniol David Barrufet (51 de ani) este începând de astăzi noul manager sportiv la Dinamo. Prin această mutare de calibru s-a refăcut echipa Xavier Pascual - David Barrufet, care a lucrat cu succes în ultimii şase ani la FC Barcelona, timp în care s-au câştigat numeroase trofee, inclusiv EHF Champions League (2021)", a anunţat CS Dinamo pe site-ul oficial.

David Barrufet s-a declarat încântat că va avea posibilitatea să lucreze din nou cu antrenorul Xavier Pascual.

"Sunt onorat să mă alătur echipei Dinamo şi îi sunt foarte recunoscător preşedintelui pentru încrederea acordată. Sunt foarte fericit să lucrez din nou cu Pasqui. Voi încerca să ajut, astfel încât echipa Dinamo să crească, deoarece sunt sigur că aici avem toate condiţiile pentru a o face. Voi da totul pentru ca de fiecare dată să fiu din ce în ce mai bun în interesul echipei", a declarat David Barrufet.

Ca jucător, David Barrufet a apărat cu succes poarta naţionalei Spaniei şi a echipei FC Barcelona, câştigând 71 de trofee şi premii. Între acestea se regăsesc 7 Cupe ale Campionilor Europeni, 2 Cupe ale Cupelor, Cupa EHF, 5 Supercupe ale Europei, dar şi aur mondial în 2005 cu naţionala iberică, plus patru medalii europene şi două olimpice. De două ori a fost declarat cel mai bun portar al lumii de IHF (2001 şi 2002).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.