Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Beckham plănuieşte să-l aducă pe Leo Messi la noua sa echipă, Inter Miami

www.agerpres.ro
Beckham

David Beckham plănuieşte să-l aducă pe Leo Messi (31 de ani) la noua sa echipă, Inter Miami, în 2020, după ce starul argentinian va intra în ultimul an de contract, informează cotidianul The Sunday Times. Trupa lui Beckham va putea participa în MLS începând cu sezonul 2020/2021, scrie Mediafax.

David Beckham plănuieşte să construiască o echipă puternică în America de Nord, iar pe lista de achiziţii se regăseşte, conform sursei citate, şi argentinianul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur. Messi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro şi mai are contract cu FC Barcelona până în 2021. Planul lui Beckham e să facă o ofertă generoasă catalanilor, astfel încât să-l cedeze pentru a nu-l pierde gratis în 2021. De asemenea şi Messi ar urma să primească un salariu uriaş din partea echipei Inter Miami. Messi va avea 33 de ani în 2020.

Citește și: Atletul kenyan Eliud Kipchoge a stabilit un record mondial la maraton: A încheiat cursa de la Berlin în două ore, un minut şi 39 de secunde

Pe lângă Leo Messi, pe lista lui Beckham se mai află şi Antoine Griezmann. Francezul a anunţat deja că dacă va fi ofertat de David Beckham va merge în SUA, pentru că îşi doreşte ca în ultima parte a carierei să evolueze în America de Nord. "Nu ştiu dacă voi merge în Los Angeles sau în Miami, dar vreau să-mi închei cariera în Statele Unite", declara Griezmann în trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.