Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Popovici, desemnat cel mai bun sportiv al anului: 'Sper la cât mai multe premii alături de Robert Glinţă'

Radu Pop
David Popovici

Înotătorul David Popovici, desemnat alături de Robert Glinţă cel mai bun sportiv al anului 2021 de către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, a declarat, miercuri, că speră să împartă alături de colegul său şi alte premii în viitor.

"Este prima oară când primesc acest premiu. Sper la cât mai multe premii de acest gen şi sper să îl am pe Robert lângă mine de cât mai multe ori. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat în 2021, sper să realizez şi mai multe, eu sunt încrezător că ne vom distra şi anul acesta", a spus Popovici.

Acesta îşi doreşte să nu se adeverească zvonurile potrivit cărora Campionatele Europene de juniori, programate în luna iulie la Otopeni, nu se vor putea desfăşura în România.

"Eu sper să ne vedem la Europenele de juniori care se ţin în premieră la noi. E cel mai important concurs de nataţie pe care îl vom găzdui. Sper ca zvonul pe care l-am auzit, că nu se vor putea ţine aici Europenele din cauza anumitor probleme, să fie fals", a menţionat Popovici.

Sportivii Robert Glinţă şi David Popovici, medaliaţi la Campionatele Europene şi Mondiale, au fost desemnaţi, miercuri, de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern cei mai buni sportivi pe anul 2021 în cadrul unei festivităţi care a avut loc la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

La JO de la Tokyo, David Popovici a încheiat pe locul 4 proba de 200 m liber, el clasându-se apoi pe 7 la 100 m liber. La Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 metri), David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 m liber. La Europenele de înot pentru juniori de la Roma, David Popovici a câştigat aurul la 100 m liber (nou record mondial), 200 m liber (nou record mondial în semifinale) şi 50 m liber, precum şi o medalie de argint în proba masculină de ştafetă 4x100 m liber, alături de Mihai Gergely, Ştefan Cozma şi Patrick Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.