Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David și Victoria Beckham au câstigat 21 de milioane de lire sterline din afacerile lor

telekomsport.ro
david si victoria beckham

David și Victoria Beckham au primit 21 de milioane de lire sterline din afacerilor lor de articole sportive și media în 2019, în pofida rezultatelor înregistrate de acestea, relatează BBC, potrivit Mediafax.ro.

Profitul David Beckham Ventures Limited (DBVL), firma de administrare a mărcii deținută de fostul fotbalist și de soția sa, a scăzut cu 3,5 milioane de lire sterline la 11,3 milioane de lire sterline în 2019, în parte în urma cheltuielilor pentru extindere și donațiilor caritabile.

Cu toate acestea, cuplul de vedete și-a plătit încă un dividend de 14,5 milioane de lire sterline la sfârșitul anului 2019, arată declarațiile financiare, și a încasat încă 7,1 milioane de lire sterline în 2020.

Un purtător de cuvânt a atribuit plățile „performanței profitabile” la DBVL, care, printre altele, gestionează parteneriatele strategice ale lui Beckham cu Adidas și whisky-ul Haig Club. El a menționat, de asemenea, că veniturile companiei au crescut cu 600.000 de lire sterline în 2019, la 16,2 milioane de lire sterline.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

Victoria Beckham Holdings (VBHL), care administrează afacerile din modă, s-a descurcat mult mai rău în perioada menționată. Pierderile afacerii - susținută și de fostul partener de afaceri al lui Beckham Simon Fuller și de firma de capital privat NEO Investment Partners - s-au extins la 16,6 milioane de lire sterline în cursul anului, după o pierdere de 12,5 milioane de lire sterline în 2018.

Acesta este al șaptelea an în care brandul a fost în roșu, de când a fost fondat, în 2008.

VBHL a invocat costurile asociate lansării afacerii Victoria Beckham Beauty, o nouă gamă de produse cosmetice în care grupul deține o participație de 85%. De asemenea, a menționat că vânzările totale în întreaga afacere au crescut cu 7% în 2019.

Cu toate acestea, auditorii BDO, care au semnat raportările, au avertizat că afacerea se bazează acum pe sprijinul acționarilor pentru a continua, ceea ce ar putea „pune la îndoială semnificativ capacitatea companiei de a continua”.

Pe măsură ce pandemia a afectat afacerea, în aprilie anul trecut, VBHL a trebuit să împrumute 9,2 milioane de lire sterline de la acționarii săi pentru a rambursa un împrumut bancar restant către HSBC.

VBHL a spus că face tot ce poate pentru a traversa criza coronavirusului, inclusiv "toate măsurile posibile pentru a economisi bani".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.