Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Davis Moyes, noul antrenor al formației West Ham United: 'S-a adus un manager foarte experimentat. Eu asta fac, câștig'

www.skysports.com
West Ham United

Davis Moyes, noul antrenor al formației West Ham United, a susținut prima conferință de presă, luni, declarând că formația londoneză "a adus un manager foarte experimentat", anunță MEDIAFAX.

Moyes, manager cu 526 de meciuri în Premier League, dintre care 38.8% caștigate, a subliniat experiența sa dobândită de-a lungul carierei și mentalitatea de învingător pe care o deține.

"West Ham a adus un manager foarte experimentat în Premier League. Cred că sunt doar doi sau trei antrenori cu un procentaj mai mare al meciurilor câștigate. Eu asta fac, câștig. Sunt aici să obțin victorii pentru West Ham și să o scot din zona retrogradării", a declarat Moyes, potrivit BBC.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC SPUMOS: 'Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan' .

Tehnicianul scoțian, care se va afla la al doilea mandat la West Ham, după cel din perioada noiembrie 2017-mai 2018, a mai spus: "Patronii au arătat clasă când au decis să mă aducă înapoi. David Sullivan și David Gold au fost excelenți, a fost foarte simplu. Le-am spus că sunt nerăbdător să încep când m-au întrebat dacă doresc să mă întorc".

David Moyes (56 de ani), fost manager la Preston, Everton, Manchester United, Real Sociedad sau Sunderland, a preluat, duminică, banca tehnică a celor de la West Ham, înlocuindu-l pe Manuel Pellegrini. După 20 de runde, formația londoneză ocupă locul 17 în Premier League, cu 19 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.