Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De-a rasu'-plansu': Partidul Colectiv fondat de un traseist. Imediat el a fuzionat. Ce a ieșit

colectiv

Tragedia de la Clubul Colectiv se vrea fructificată în voturi la următoarele alegeri. Sunt deja oameni care au creat pagini de Facebook, conturi speciale și chiar și pagini de internet cu numele Colectiv. Se coarce chiar un partid - Partidul Național Colectiv.

Istoria e foarte scurtă și spune multe despre evoluția sa viitoare. Primul cu ideea a fost un tânăr politician traseist - Cosmin Mirișan a trecut deja în 2 ani pe la două partide (PC și PNL). El a făcut primul pas - Partidul Colectiv - în fapt o pagină de Facebook cu numele Partidul Colectiv. Când lumea s-a prins cine e de fapt ”revoluționarul” s-a dat bătut și a cedat pagina către un grup care sunt în spatele unei altei pagini de Facebook - Partidului Naţional Colectiv.

Iată reacția acestora:

content-image

Dar cine sunt inițiatorii?

„Noi suntem voi! La început eram câţiva. Acum am crescut ca număr. Suntem un grup, nu o persoană. Nu reprezentăm interesele vreunui partid sau curent politic. Şi tocmai de aceea, avem nevoie de ajutorul fiecăruia. Avem job-uri. Suntem IT-şti, economişti, avocaţi şi medici. Dar asta contează mult prea puţin. Contează că am înţeles că aşa nu se mai poate! Toată lumea ne întreabă cine suntem. De la oameni obişnuiţi, pe Facebook, până la presă. Am evitat să dăm un punct de vedere oficial întrucât această iniţiativă poate fi pusă în pericol. Ştim cu toţii că există multe persoane care se pot infiltra cu scopul de a denatura fundamentele acestui proiect!”, au arătat reprezetanţii Partidului Naţional Colectiv.

Inițiatorii susțin că în acest moment se lucrează la actele necesare pentru înscrierea în Registrul Partidelor Politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.