Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De cateva luni, Elena Ceausescu lucreaza in Parlament

Elena Ceausescu lucreaza in Parlament si nu oriunde, ci chiar in biroul pregatit special pentru sotia dictatorului Nicolae Ceausescu. Nu este o gluma, ci o ironie a sortii.

O tanara in varsta de 32 de ani pe care o cheama Elena Ceausescu a facut un stagiu de practica in aceasta vara la Parlament tocmai la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, cabinet care, culmea, fusese pregatit pentru sotia lui Ceausescu, Elena.

Tanara stagiara este colaboratoare la biroul lui Zgonea in prezent.

Coincidentele merg si mai departe.

"Pe ambele bunici le chema Elena. Culme, pe sotul bunicii din partea tatalui ii chema Nicolae. Asa ca sunt nepoata Elenei si a lui Nicolae Ceasuescu", povesteste tanara.

Nu a avut de suferit din cauza numelui, cu exceptia unor glume rautaciase la scoala. Au existat momente in care s-a gandit sa isi schimbe numele, acum insa ii face placere sa se prezinte asa si sa vada reactiile pe care le starneste. Iin plus ii place faptul ca toata lume retine imediat cum o cheama.

Elena nu stie daca ar fi avut avantaje in perioada comunista datorita numelui, isi aminteste insa o intamplare de acest gen:

"Nu cred ca as fi avut avantaje de pe urma numelui pe vremea cealalta, dar eram destul de mica - sunt nascuta in 1983. Imi amintesc doar ca aveam cativa ani cand tata a luat un Aro cu banii jos, fata lista de asteptare si aprobari speciale. Tarziu am aflat ca asta era un lucru iesit din comun", a spus Elena Ceausescu.

Elena este originară din Râmnicu Vâlcea, iar la 19 ani a plecat în Grecia, apoi in Londra si a revenit în tara acest an. Acum este studentă la Politehnică, ea studiind Ingineria şi Managementul Afacerilor.

content-image

content-image

content-image

content-image

sursa: Femeia de azi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.