Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a fost arestat baronul Nicuşor Constantinescu: Cum l-au 'îngropat' judecătorii

nicusor constantinescu

Nicuşor Constantinescu a fost îngropat pur şi simplu de către judecători. Acesta a fost arestat chiar dacă susţine sus şi tare că are mari probleme de sănătate.

Vezi și: Adevărata BOMBĂ în Scandalul Hexi Pharma. Cine sunt 'baronii mortii' din spatele afacerii (presa)

Judecătorii l-au arestat pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa după ce procurorii DNA au adus la dosar interceptări şi date de localizare care au demonstrat că Nicuşor Constantinescu se interna doar pentru a scăpa de termenele de judecată. Pentru că fostul lider PSD a lipsit de multe ori din faţa instanţei, invocând probleme de sănătate şi faptul că este internat, procurorii au cerut şi au obţinut mandat de interceptare. Stenogramele rezultate au determinat emiterea mandatului de arestare. „Este o dictatură în 2016 şi, astăzi, aceşti judecători nu au făcut cinste justiţiei şi dreptăţii din România. Din păcate! La un moment dat, lucrurile se vor îndrepta şi vor răspunde toţi, inclusiv eu, pentru faptele noastre. Eu sunt nevinovat!”, a spus baronul, conform Digi 24.

Magistraţii din Constanţa au motivat decizia care l-a revoltat pe fostul lider local prin prisma stenogramelor aduse de procurori. Interceptările au vizat perioada în care Nicuşor Constantinescu a lipsit de la termenele de judecată, susţinând că este internat. Relevantă este o discuţie purtată după Paşte cu un coleg, în care cei doi fac planuri pentru o petrecere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.