Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a pierdut Mircea Geoană prezidențialele? 'La 3-3 a dat arbitrul penalty şi ai pierdut meciul'

geoana

În plin scandal al presupusei fraudări a alegerilor prezidenţiale din 2009, fostul premier, Victor Ponta, iese la rampă. Acesta a vorbit în direct la România TV despre Comisia parlamentară de anchetă şi despre ce ar trebui să facă acest for.

Citeşte şi: Angela Merkel AVERTIZEAZĂ Londra: 'Va plăti dacă va limita libera circulație'

Mai mult, Ponta a râs de Geoană şi a spus de ce social-democratul a pierdut alegerile din 2009. Ponta a fost şef de campanie al lui Geoană în 2009.  "Nu se mai refac alegerile, nu mai e Geoană preşedinte. Nu mai întoarcem mortul de la groapă. Eu sper ca, în 2019, nici Eduard Hellvig, nici adjunctul SRI, nici Laura Codruţa Kovesi nu se vor strânge în casa unui om politic seara ca să dea telefoane să vadă cum e cu alegerile. Lui Florian Coldea ce să-i mai faci, nu mai e în funcţie. Nici Gabriel Oprea sau George Maior.

Citește și: Noul PARIU al modei: Pantofii din aur / VIDEO

Eu, a doua zi după alegeri, eram supărat că a câştigat Băsescu, nu că a pierdut Geoană. Am auzit că s-au făcut demersuri pentru a contesta alegerile. Când să depună actele, l-au săltat pe Cătălin Voicu. Dacă s-a întâmplat ceva rău, să avem grijă să vedem cine e ridicat de pe stradă luni, în 2019, imediat după alegeri.

Citeşte şi: Victor Ponta lansează ACUZAȚII GRAVE: Traian Băsescu și alte personaje importante sunt pe listă

Mă duc la Comisie. Le spun doar despre campanie. Mircea Geoană a pierdut alegerile din cauza prostiei cu vizita la Vântu. S-au strâns lucrurile atât de tare, încât dacă era 3-0, nu te mai fura arbitrul. La 3-3 a dat arbitrul penalty şi ai pierdut meciul. Eu nu cred că din biroul lui Oprea se puteau falsifica voturi", a anunţat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.