Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce apa la 19L reprezintă alegerea ideală, din toate punctele de vedere?

stiripesurse.ro
pahar cu apa

Hidratarea reprezintă deopotrivă unul dintre cele mai utile, dar și cele mai simple lucruri pe care le putem face pentru sănătatea corpului nostru, întrucât apa este singurul lichid 100% benefic organismului uman, hrănindu-l și ajutându-l să-și desfășoare toate procesele interne, la parametrii optimi. Din păcate, însă, foarte mulți români, mai ales cei din generația tânără, activă din punct de vedere profesional, nu consumă cât apă ar trebui (celebra recomandare a medicilor, de "minimum doi litri pe zi"), fie pentru că preferă alte băuturi, precum sucurile sau berea, fie pentru că pur și simplu "uită", din cauza ritmului adesea galopant al vieții personale și în special profesionale.

Când vine vorba de sursa hidratării, există, în general, două opțiuni: apa de la robinet și cea îmbuteliată. În țara noastră, din păcate, prima variantă nu este deloc una viabilă, spre deosebire de țări occidentale precum Suedia, Danemarca sau Olanda, întrucât apa de la robinet nu poate fi catalogată drept potabilă, având un miros, un aspect și un gust care pot fi catalogate drept reprobabile. În schimb, apa îmbuteliată din România este una dintre cele mai apreciate la nivel european și mondial, unele sortimente fiind inclusiv premiate de către instituții prestigioase precum International Taste Institue din Bruxelles Belgia.

În ceea ce privește această ultimă categoria, apa 19 L se dovedește cea mai bună alegere din toate punctele de vedere, iar, parcurgând articolul în continuare, vei afla motivele. În primul rând, apa la 19L este cea mai accesibilă din punctul de vedere al costurilor, având un preț de puțin peste 1 leu per litru, incomparabil mai mic decât în cazul sticlelor și PET-urilor de 0.33, 0.5, 1, 1.5, 2 și chiar 2.5litri. Astfel, pe termen mediu și lung, vei reuși să faci economii de zeci, poate chiar sute de lei pe lună, bani pe care îi poți investi în alte produse și servicii la fel de importante pentru tine și familia ta.

content-image

În al doilea rând, apa la 19L reprezintă cantitatea ideală, atât acasă, cât și la birou: un bidon va ajunge pentru o săptămână întreagă unei familii formată din doi membri și pentru o zi unui spațiu de lucru cu 8-10 persoane, spre exemplu. Astfel, poți calcula foarte precis câtă apă la 19L să achiziționezi și nu vei fi niciodată surprins "în offside", fără necesarul zilnic pentru hidratare. Nu în ultimul rând, apa la 19L este foarte ușor de comandat: online, printr-o simplă apăsare de buton, fără contract, fără taxe de transport și cu livrare oriunde în țară, atât acasă, cât și la sediu.

În concluzie, dacă apelezi la această variantă, te vei bucura, împreună cu toți cei dragi ție, fie că vorbim despre familie, prieteni ori colegi, de o apă de calitate superioară, microbiologic pură, exclusiv benefică pentru sănătatea organismului. Aceasta te va ajuta atât să atingi limitele recomandate de specialiști, cât și să îți recapeți energia și cheful de viață, reușind să duci la bun sfârșit toate îndatoririle de peste zi, fie că vorbim despre planuri personale, sarcini de familie sau task-urile de la muncă, în timp util!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.