Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce i-a chemat Klaus Iohannis pe miniștri la Cotroceni: 'Ne-a întrebat cu ce ne poate ajuta din funcția pe care o deține'

www.muzeulcotrocnei.ro
muzeul national cotroceni

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat vineri la Digi24 că a avut o întâlnire recentă cu președintele Klaus Iohannis, în seria de discuții individuale pe care șeful statului a avut-o cu miniștrii.

„Da, am avut o întâlnire în sensul acesta. M-am întâlnit și în alte situații cu o președintele României. Președintele României este șeful Armatei până la urmă, este comandantul suprem al Armatei”, a spus Dîncu.

Dîncu a precizat că a discutat cu președintele României prioritățile pentru acest an, riscurile care există și modul prin care se va reuși integrarea în buget.

„Principalul lucru pe care ni l-a spus președintele și asta a spus-o la mai mulți miniștri, care au fost acolo, cu ce ne poate ajuta din funcția pe care o deține și în ce fel poate să ne sprijine pe noi ca să ne atingem obiectivele, inclusiv în PNNR, dar și celelalte obiective. A fost un fel de mână de ajutor pe care ne-a întins-o, pentru ca să putem lucra împreună mai eficient”, a spus Dîncu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.