Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce îl ține PNL pe Ion Cupa la șefia vămilor când soția sa unește polul de dreapta la Mehedinți, cu Orban, Tomac și Drulă

ion cupa

Ion Cupă este președintele Autorității Vamale Române. Acesta a trecut prin nu mai puțin de patru partide, dar este susținut în funcție de PNL. Soția sa unește noul pol de dreapta la Mehedinți și atacă tocmai partidul care îi susține soțul în funcție.

Ion Cupă a fost ales de două ori senator, reprezentând în Parlament nu mai puțin de patru partide: PDL, PNL, ALDE și PMP. În funcția de șef al vămilor a fost numit de fostul premier Nicolae Ciucă, președintele la nivel național al liberalilor.

În timp ce fostul premier Ciucă îl numea pe Ion Cupă în poate cea mai importantă funcție a carierei sale de funcționar public, Ramona Cupă, soția fostului senator forma polul de dreapta la Mehedinți, fără PNL.

„Trebuie să acționăm concret pentru consolidarea polului de dreapta, mai ales că situația actuală din România este una gravă, iar problemele sunt din ce în ce mai mari. Actuala coaliție aflată la guvernare, ne-a convins de un lucru cât se poate de cert: PNL nu mai dă nici un semn că ar mai reprezenta dreapta autentică românească, creștin-democrată”, spunea în vară Ramona Cupă, președintele PMP Mehedinți la doar o lună după ce soțul său a fost numit în funcție de către președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Recent, la unirea noului pol de dreapta, Ramona Cupă apare în spatele lui Ludovic Orban, Cătălin Drulă și Eugen Tomac. Noua alianță este formată cu obiectivul exprimat direct de a distruge PNL, care nu ar mai avea credibilitate în rândul electoratului de dreapta.

Autoritatea Vamală Română: mulți șefi schimbați politic

Ion Cupă a rămas în funcție, după demiterea Bogdan Lari Mihei, funcționar de carieră în instituție și preferat (apropiat) de PSD. Până acum nici PNL și nici PSD nu a propus schimbarea lui Cupă din funcție, deși anumite zvonuri spuneau că acesta își va pierde susținerea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.