Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce poartă Volodimir Zelenski doar tricouri kaki

impact.ro
zelenski tricou

Volodimir Zelenski se dovedește a fi un excelent comunicator, încă din prima zi a agresiunii rusești la adresa țării sale. Alexandru Ciucu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori români de modă, declară că șeful statului ucrainean a reușit să comunice foarte bine și din perspectiva vestimentației alese din 24 februarie 2022, de la izbucnirea războiului, potrivit impact.ro.

”A fost extrem de inspirat când a ales această vestimentație”

Designerul Alexandru Ciucu a analizat ținuta de zi cu zi a președintelui ucrainean, de la izbucnirea războiului cu Rusia: „Ne-am obișnuit să-l vedem pe Zelenski în acel tricou de culoare kaki, de proveniență militară. A fost extrem de inspirat când a ales această vestimentație, din ziua în care țara sa a fost atacată, fiindcă și în acest fel a spus lumii întregi povestea agresiunii la adresa sa și a poporului său”, afirmă Alexandru Ciucu pentru Impact.ro.

Ce mesaj transmite prin această ținută

Alexandru Ciucu ne-a mai spus că alegerea vestimentară a fost una „bine gândită și fără precedent”. „Ceea ce ne arată Volodimir Zelenski prin codul său vestimentar cu totul aparte a fost nu doar o alegere bine gândită și fără precedent, dar cu un impact extraordinar asupra oricărui om. Exemplul lui, nemaiîntâlnit până acum, vorbește despre un om care în ciuda situației dificile cu care se confruntă, e gata de acțiune. Ținuta sa, parțial cazonă, parțial sportivă, indică că are situația spre control, în fiecare zi! Și, mai ales, știe ce are de făcut! Acesta este principalul mesaj pe care ni-l transmite și nouă, celor care nu suntem implicați în acțiunile militare respective”, adaugă același creator de modă.

Revenirea la costum nu se va face prea curând, în cazul președintelui Ucrainei

Alexandru Ciucu spune că Zelenski se identifică într-atât cu noua sa ținută vestimentară, încât ne va fi greu să ne obișnuim cu el cândva revenind la costum: „Dacă ar fi purtat un costum de culoare neagră sau bleumarin sau orice nuanță închisă, mesajul său nu ar fi fost la fel de puternic. Fiindcă costumul de obicei e legat de altfel de evenimente, nu cele privind războiul. Eleganța și războiul nu au absolut nimic în comun! Ar fi nenatural să-l vedem apărând altfel în public. Și fac pariu că nu va mai îmbrăca costumul până când situația nu va reveni la normal, în țara sa!”, ne-a mai declarat Alexandru Ciucu, exclusiv pentru Impact.ro.

Creatorul de modă e de părere că liderii occidentali, la rândul lor, au înțeles repede mesajele transmise de Zelenski, acceptând cu multă ușurință fotografii publice în compania unui președinte atipic, aflat însă într-o situație de viață și de moarte, ca aproape oricare alt concetățean de-ai săi rămași între granițele Ucrainei spre a-și apăra țara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.