Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: Dîncu va ocupa 'portofelul Apărării' / VIDEO

adevarul.ro
vasile dincu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a explicat luni, după validarea listei miniștrilor care vor intra în guvernul Nicolae Ciucă, de ce a fost susținut Vasile Dîncu de partid pentru a ocupa „portofelul Apărării”.

Întrebat ce il recomanda pe Dincu sa fie ministru al Apararii, Ciolacu a zis: „Sunt ferm convins ca va veni in fata dvs. si isi va prezenta programul la Ministerul Apararii Nationale dupa ce va fi investit, sau poate inainte. Cum am facut structura guvernului, care au fost principiile, stim foarte bine ca Ardealul nu este un fief electoral PSD, dar trebuie sa se gaseasca un reprezentant in acest Guvern, iar decizia mai multor organizatii din Ardeal a fost ca dl Dincu sa ii reprezinte in viitorul Guvern. Mi se pare o decizie corecta si ne asumam aceasta decizie.

Legat de faptul ca Mihai Tudose s-a opus in sedinta PSD ca Dincu sa fie ministru, Ciolacu a zis: „Colegul si prietenul meu Mihai Tudose a avut o opinie in cadrul CPN. Si este normal sa aiba si alta opinie decat majoritatea. In schimb decizia majoritara a fost ca dl Dincu sa fie desemnat din partea PSD sa ocupe portofelul de ministru al apararii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.