Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'De frica lui Nicușor Dan, Cioloș intră cu bocancii peste USR București!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos

Surse apropiate de conducerea USR au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că tensiunile din filiala București au atins cote de alarmă. Intrarea în cursa internă USR a lui Nicușor Dan, ca independent susținut de către partid pentru Primăria Capitalei, i-a făcut pe partenerii de coaliție să ceară măsuri fără menajamente. Cotat în cele mai recente sondaje mult deasupra lui Vlad Voiculescu, Nicușor Dan este șicanat încontinuu la comanda celor din PLUS.

Dincolo de hărțuieli procedurale, desființate pe Facebook de o comisie de opt juriști și avocați din USR, lui Nicușor Dan „a ajuns să i se pună pumnul în gură” au subliniat sursele. „Dezbaterea programată alături de ceilalți doritori ai nominalizării de candidat USR pentru București, ce trebuia să aibă loc de față cu presa, a fost anulată fără explicații rezonabile”. Nemulțumiții, printre care și nume grele din Biroul Național, vorbesc despre un USR București confiscat de către PLUS, independența și deciziile organizației fiind constant călcate în picioare de către așa-zișii aliați.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Nicușor Dan, fondatorul partidului și cel mai credibil oponent al Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, ar urma, la comanda lui Cioloș, să fie tras pe linie moartă, până când Vlad Voiculescu câștigă suficientă popularitate, nedovedită în precampania ezitantă de până acum. „Practic, se pare că USR dă vrabia din mână, pe cioara de pe gard, sacrificând Primăria Capitalei de dragul candidaturii la președinție a lui Barna, care scade constant în sondaje”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.