Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DE NECREZUT S-a iubit cu una dintre cele mai frumoase românce, iar acum e în brațele unui cunoscut creator de modă: Cum a fost fotografiat un tânăr model român

EVZ
Razvan Ciobanu

Vremurile în care Răzvan Ciobanu suferea cumplit din dragoste au apus! Celebrul creator de modă a dat uitării scandalurile cumplite pe care le-a avut cu fostul iubit, iar acum încearcă să dea lovitura pe plan sentimental. Designer-ul se află în tatonări cu ex-ul Ritei Mureşan, potrivit spynews.ro.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

Cum după ploaie iese soarele, tot aşa Răzvan Ciobanu a trecut de la agonie la extaz. Creatorul de modă a început să iasă în oraş alături de chipeşul Adrian Bumbescu JR, tânărul care s-a iubit cu Rita Mureşan.

Recent, Răzvan Ciobanu şi fiul lui Adrian Bumbescu, fostul mare fotbalist al Stelei, au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro într-un restaurant de fiţe din nordul Capitalei. La ceas de seară, pentru mai bine de două ore, cei doi au servit cina şi au stat la poveşti.

La un moment dat, aceştia s-au ridicat de la masă şi, din senin, s-au luat în braţe şi au început să-şi şoptească vorbe dulci. Ba mai mult, Răzvan Ciobanu şi Adrian Bumbescu JR s-au sărutat de câteva ori. După câteva zeci de secunde, cei doi s-au liniştit şi s-au aşezat pe scaune.

La ieşirea din restaurant, Răzvan Ciobanu şi Adrian Bumbescu JR au fost protagoniştii unui nou moment de tandreţe. După ce au fumat câte o ţigară în faţa localului, aceştia au plecat de acolo şi, la un moment dat, s-au luat de gât.

Adrian Bumbescu JR, bunăciunea masculină cu care Răzvan Ciobanu se află în tatonări, este de profesie model si cântăreţ. El a participat, în urmă cu câţiva ani, la „X Factor” Marea Britanie, afişându-şi trupul bine lucrat la sală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.