Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De pe patul de spital, la tribunal: Gino Iorgulescu a mers să discute cu familia victimei lui Mario / Care a fost rezultatul

www.gsp.ro
Gino Iorgulescu

Luni a avut loc, la Curtea de Apel din București, o nouă înfățișare din cadrul procesului lui Mario Iorgulescu, condamnat în primă instanță la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor.

A fost a doua înfățișare de la apel, unde speța a ajuns după un recurs făcut de avocații lui Mario Iorgulescu, dar o decizie finală nu a venit.

Noul termen pentru procesul lui Mario Iorgulescu

Instanța a dat un nou termen, 11 septembrie, mai ales pentru că avocații lui Mario Iorgulescu au solicitat suspendarea dosarului, pe motiv că inculpatul nu are discernământ și nu se poate prezenta la proces.

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal și tatăl lui Mario, a fost prezent luni la Curtea de Apel, iar la finalul ședinței a încercat să discute cu părinții victimei fiului său, în fața cărora a vrut să-și prezinte scuzele.

Șeful LPF s-a lovit, însă, de un refuz al lor. Părinții victimei nu au vrut să discute cu Mario Iorgulescu și și-au motivat poziția prin faptul că, în ultimii trei ani, nimeni nu a încercat să-i contacteze, scrie GSP.ro.

Amintim că șeful Ligii Profesioniste de Fotbal are probleme cu sănătatea. De curând, Gino Irgulescu fusese internat la spital, în urma unui infarct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.