Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De râsul curcilor: Directorul Poştei Române spune că subordonații săi nu recomandă POS-urile

captura YouTube
Posta Romana

Directorul Poştei Române, Valentin Ştefan a declarat, marţi, la Profit News TV, că aproape jumătate din POS-urile Poştei Române nu sunt folosite, deşi ele sunt în aproape în fiecare oficiu poştal, şi că ”pur şi simplu, angajatul companiei spune că nu are POS, din diferite motive”. El a menţionat că jumătatea plină a paharului este că Poşta Română are clienţi, 8 milioane de clienţi unici în fiecare lună, iar jumătatea goală ne spune că infrastructura de hardware şi software trebuie îmbunătăţită, la fel şi cultura organizaţională a companiei.

Directorul Poştei Române a fost întrebat despre coada de la ghişee, care încă se mai păstrează în oficiile poştale.

Valentin Ştefan a arătat că ”jumătatea plină este că Poşta Română are clienţi, vorbim de 8 milioane de clienţi unici în fiecare lună, iar jumătatea goală ne spune că infrastructura de hardware trebuie îmbunătăţită, de software, şi la fel şi cultura organizaţională a companiei”.

Despre productivitatea companiei, Valentin Ştefan a arătat că acest lucru înseamnă, de exemplu, să foloseşti POS-ul.

”Aproape jumătate din POS-urile Poştei Române nu sunt folosite, deşi avem aproape în fiecare oficiu poştal POS. Este o problemă de atitudine, pur şi simplu, angajatul companiei spune că nu are POS, din diferite motive. Dacă îl foloseşte sau nu, salariul este acelaşi nu se aplică nicio pedeapsă, este o pocedură nouă pe care trebuie să o înveţe”, a afirmat Ştefan.

Şeful Poştei Române a mai precizat că despre acest aspect ştiu ei. dar clientul nu ştie şi are impresia că Poşta Română nu are POS-uri.

”Asta este o problemă de atitudine, îl înţeleg şi pe angajat, pentru că 10 sau 20 de ani nimeni nu l-a întrebat de ce nu foloseşte POS-ul”, a mai spus Valentin Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.