Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De TOATĂ JENA - Trei curieri de catering arădeni au fost prinşi că furau din magazine cu genţile izotermice pentru a nu declanşa alarmele

www.twitter.com
Miami Dolphins

Trei curieri de catering au fost prinşi de jandarmi după ce au furat din magazine produse cosmetice folosind genţile izotermice de la serviciu, care au un strat din aluminiu ce permite evitarea declanşării alarmelor de la casele de marcat, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: ALERTĂ După decizia CEDO în cazul Kovesi, ministrul Justiției propune Guvernului Orban ELIBERAREA lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Un echipaj de jandarmerie a observat pe stradă trei tineri care au scos un flacon de bere dintr-o geantă specifică transportului de alimente calde, iar la vederea patrulei, aceştia s-au speriat şi au introdus berea înapoi în geantă, motiv pentru care au fost opriţi pentru verificări.

"În loc de alimente, jandarmii au descoperit în genţile tinerilor mai multe produse cosmetice: şampoane, gel de duş, gel de păr şi spumă de ras.

Citeşte şi: BREAKING - CEDO, lovitură pentru România: Demiterea Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA a fost abuzivă

Întrebaţi despre provenienţa produselor, cei trei bărbaţi au spus iniţial că le-au cumpărat de la un magazin. Jandarmii le-au cerut să prezinte un bon fiscal pentru a demonstra acest lucru şi să specifice locul de unde le-au achiziţionat.

Citeşte şi: Magistrații BAT cu PUMNUL în masă după decizia CEDO în cazul Kovesi: Vinovații trebuie să SE RETRAGĂ din funcțiile publice

Nu au putut răspunde la întrebările jandarmilor şi au recunoscut că le-au sustras dintr-un supermarket din Arad, folosindu-se de genţile căptuşite cu material izolant termic, pentru a putea trece de casele de marcat fără ca senzorii instalaţi în magazin să detecteze produsele sustrase", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Daniel Monoranu.

Produsele furate, în valoare de 250 lei, au fost restituite magazinului, unde jandarmii au verificat înregistrările camerelor de supraveghere şi au văzut cum au acţionat cei trei tineri, care vor fi cercetaţi pentru furt.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi, REPLICĂ FULGER după reacțiile la decizia CEDO: Sper ca hotărârea să reprezinte o reparație simbolică pentru magistrații hărțuiți

Totodată, pentru că erau în afara programului de lucru de câteva ore şi totuşi se aflau pe stradă, bărbaţii au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie prevăzute în ordonanţele militare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.