Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De Tom și Jerry: PSD semnalează o eroare privind majorarea pensiilor în pliantele electorale ale PNL

pnl fluturas

PSD constată că în fluturașii editați și distribuiți de partenerii de la PNL cu privire la majorările de pensii din 2024 s-a strecurat o „nefericită eroare”. Social-democrații afirmă că în anul 2021, cu PNL și USR la guvernare, punctul de pensie „a crescut” cu 0%.

„Erată în fluturașii PNL privind majorarea punctului de pensie. PSD constată că în fluturașii editați și distribuiți de partenerii de la PNL cu privire la majorările de pensii din 2024 s-a strecurat o nefericită eroare”, potrivit unui comunicat de presă.

Social-democrații arată că, „pentru corecta informare a cetățenilor,în anul 2021, cu PNL și USR la guvernare, punctul de pensie cu 0% (zero la sută)”.

„În realitate, majorarea la 1.586 de lei, care în fluturașul PNL apare în dreptul anului 2021, a avut loc în ianuarie 2022, când ministrul Muncii era un reprezentant al PSD”, se menționează în finalul comunicatului.

PSD publică și un tabel bazat pe datele disponibile pe site-ul Casei Naționale de Pensii, potrivit căruia în 2021 nu a fost nicio creștere a pensiilor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.