Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'De URGENȚĂ să revină cetățenii în Austria!' - sfatul autorităților pentru stoparea epidemiei de coronavirus

Outbrak News Tuday
carantina italia coronavirus

Austria îşi sfătuieşte cetăţenii să revină în ţară din Italia, ţara vecină din sud care a intrat practic în carantină la nivel naţional până la 3 aprilie, într-o nouă încercare de a stopa epidemia de coronavirus care a provocat deja 463 de decese în peninsulă, transmit Reuters şi APA.

'Călătorii austrieci sunt sfătuiţi urgent să revină în Austria', a comunicat marţi Ministerul de Externe de la Viena pe site-ul instituţiei.

Austria emisese deja o avertizare de călătorie pentru regiunile italiene Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna, Marche şi Piemont.

Citește și: Măsuri pentru 'starea de URGENȚĂ' provocată de coronavirus în Japonia: Clădiri CONFISCATE și folosite drept spitale de autorități

În Italia, printre pacienţi însănătoşiţi se află şi aşa-numitul 'pacient 1', primul caz de contaminare confirmat în această ţară, potrivit Agerpres.

Luni, el a putut părăsi secţia de terapie intensivă a spitalului din Pavia (regiunea Lombardia) şi respiră fără ajutorul aparatelor.

Citește și: Alexandru Rafila explică de ce nu ar fi bine să închidem școlile în România: există acest pericol

Bărbatul de 38 de ani, manager în cadrul concernului Unilever, a fost contaminat, se pare, în spitalul din oraşul Codogno, din aceeaşi provincie. Starea sa de sănătate fusese descrisă de medici ca fiind critică. El a fost internat împreună cu soţia sa, însărcinată în opt luni şi care se află acum în convalescenţă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.