Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deadpool 3 așteaptă aprobarea studiourilor Marvel

Comic Eposure
deadpool

Scenariștii Rheet Reese și Paul Wernick au anunțat că așteaptă confirmarea studiourilor pentru a-l integra pe eroul lor, Deadpool, în Universul Cinematografic Marvel, arată Contactmusic.net, potrivit Mediafax.

Echipa de scenariști pregătește o nouă peliculă în care Ryan Reynolds interpretează rolul anti-eroului din benzile desenate.

Fuziunea dintre Disney și Fox a dat naștere zvonurilor potrivit cărora Deadpool ar urma să intre în Universul Cinematografic Marvel (Marvel Cinematic Universe), dar autorii scenariului pentru primele două pelicule dedicate eroului de benzi desenate insistă că ”mai sunt multe detalii de pus la punct” până când povestea va ajunge pe platourile de filmare.

Wernick a declarat pentru site-ul Den of Geek: ”Așteptăm o vorbă de sus. Sunt multe detalii de pus la punct, cum ar fi modul în care Deadpool se potrivește în Universul Marvel alături de ceilalți eroi clasici”.

”Apoi se mai pune și problema dacă X-Men vor apărea la un moment dat... sau Fantastic Four. Sunt multe de pus la punct și cred că putem să profităm toți, și noi și Ryan de o pauză”, a explicat scenaristul.

Fanii Deadpool au fost îngrijorați că personajul slobod la gură va fi pus la punct de Disney și filmele cu rating R realizate după benzi desenate vor avea probleme. Dar Bob Iger, șeful de la The Walt Disney Company a afirmat că personajul va rămâne în continuare orientat spre publicul adult iar Reese a confirmat această intenție.

Citește și: Postul de televiziune Sky TV lansează un canal de ştiri fără Brexit

Reese a dezvăluit că ”promisiunea e că vom mai avea Deadpool. O să fie plasat în același univers recomandat adulților ca și până acum, și sperăm că o să avem voie să ne jucăm la groapa cu nisip a Universului Cinematografic Marvel și să îl facem parte din acea lume. Încă ne mai trebuie să venim cu ideea potrivită și, după aceea, cred că pornim la drum”.

”Ne trezim și ne culcăm cu Deadpool în cap. Deci vom avea încă un film cu Deadpool, și nu trebuie decât să îl facem cum trebuie”, a arătat scenaristul.

Zvonurile au fost alimentate și de vizita pe care Ryan Reynolds a făcut-o la studiourile Marvel, după cum reiese dintr-o fotografie publicată marți de actor pe instagram. ”Am dat o probă pentru rolul Anthony Stark. Nu am ajuns prea departe, dar un domn drăguț cu aparat cu șocuri electrice m-a însoțit până la ieșire”, a glumit vedeta.

”Deadpool” a fost primul film din serie, lansat în 2016, cu Ryan Reynolds în rolul cunoscutului personaj de benzi desenate. Prima peliculă a costat 58 de milioane de dolari și a adunat 783 de milioane de dolari. Cea de-a doua peliculă din serie a avut încasări asemănătoare (785 de milioane de dolari), în 2018, costurile de producție fiind estimate la 110 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.