Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decesul lui Ioan Gyuri Pascu a șocat lumea actoriei: Mari artiști DEPLÂNG dispariția umoristului

facebook.com
Ioan Gyuri Pascu

Decesul îndrăgitului Ioan Gyuri Pascu i-a luat prin surprindere pe toți colegii de breaslă ai artistului. Unul dintre cei mai mari actori ai României, Marcel Iureș, și-a amintit cu nostalgie replicile amuzante ale celebrului muzician.

"Un om extrem de vesel. Era energia în persoană. Era un om cu toate ușile și ferestrele deschise. În spatele bucuriei sale era o tristețe. Era o frumusețe de om. Puteai să râzi până la leșin de glumele sale.", a spus Marcel Iureș.

Citește și: Zâmbetul lui Gyuri a rămas o amintire. Cine a fost actorul iubit de o lume întreagă

Cântărețul Mircea Baniciu și-a exprimat regretul privind moartea lui Ioan Gyuri Pascu, pe care l-a descris ca un „om plin de talent și energie”.

"Amintirea mea despre Gyuri este una dintre cele mai pozitive și frumoase, așa cum a fost el de fapt. A fost un om bine intenționat, plin de talent și energie, un om în preajma căruia ne-a făcut plăcere să stăm și să facem ce am făcut, pe scenă și lângă scenă”, a declarat Mircea Baniciu, la Antena3.

Actorul Mircea Diaconu consideră că decesul lui Ioan Gyuri Pascu reprezintă un moment de mare tristețe pentru toți românii.

”Ioan Gyuri Pascu a fost expresia talentului românesc în sine, așa l-aș putea caracteriza. Nu cred că există un român care nu a auzit de el și care nu l-a îndrăgit. Păcat, mare păcat. A fost ca o lumină, ca un munte de talent aruncat de Dumnezeu printre noi. S-a stins, însă, arzând cu viteză năprasnică”.

De asemenea, cunoscutul critic de film, Irina Margareta Nistor, și-a declarat tristețea față de dispariția fostului actor și muzician.

"Se oprise doar la muzică pentru că nu-i mai oferise nimeni un rol bun în cinema. Era foarte îndrăgit, toată lumea voia să-l vadă, să-i ia un autograf. Era molipsitor de activ. Pasiunea lui era una mult mai complexă. Nu ar fi vrut să fie etichetat într-o singură direcție. Era un foarte mare artist.", a spus Irina Margareta Nistor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.