Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie ȘOC! Cristi Borcea își RUINEAZĂ fosta soție: Îi ia afacerile și i le dă Valentinei

https://www.facebook.com/ValentinaPelinel/
Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a devenit nu doar stăpâna oficială a inimii lui Borcea, ci și a imperiului financiar al acestuia. Fostul boss dinamovist i-a luat Mihaelei Borcea afacerea cu ștrandul și localul din Crângași. Și le-a dăruit noii lui neveste, potrivit libertatea.ro.

Ani mulți – și mai ales în perioada în care Borcea s-a aflat în detenție, Mihaela, prima lui soție, a fost mâna de fier a afacerilor sale. Aceasta a reușit chiar să-i sporească veniturile. Totul ca urmare a managementului și a promovării făcute.

Mihaela a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de amenajarea Ștrandului Moghioroș, în 2014. Apoi a Magic Place Aqua Parc Crângași, a Magic Place Events Grant și Vibere Pub.

Surpriză, însă! Odată cu oficializarea relației cu Valentina Pelinel, Mihaela a rămas să se mai ocupe doar de barul pe care l-a pus pe picioare împreună cu fiul său cel mare… Fosta soție a bossului dinamovist este în continuare manager și la hotelul din stațiunea Olimp care-i aparține lui Borcea.

Citește și: Furtuna FLORENCE face primele victime: Cel puțin cinci persoane, inclusiv o mamă și copilul ei, au murit

În rest, de locațiile din zona Crângași și cea din Drumul Taberei se va ocupa Valentina. Evident, împreună cu Cristian Borcea. Cei doi au participat, de altfel, la o primă acțiune desfășurată la ștrandul din Crângași, mai precis la evenimentul de strângere de fonduri pentru o tânără care suferă de o boală gravă.

În timp ce Mihaela a rezistat ani buni la cârma afacerilor lui Borcea, nu același lucru se poate spune și despre Alina Vidican, cea de-a doua lui soție. Aceasta a rămas, imediat după divorț, fără hotelul din Timișoara. De imaginea acestuia s-a ocupat, în ultima perioadă, tot Valentina Pelinel.

În prezent, Vidican trăiește la New York, împreună cu copiii ei și ai lui Borcea, cărora acesta le plătește pensie alimentară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.