Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie a GREILOR serviciilor de informații, la sediul NATO - Front comun în lupta cu atacurile cibernetice și dezinformările

ziuanews.ro
agent servicii secrete

Șefii organizațiilor civile, militare, de intelligence și de securitate aliate s-au întâlnit la sediul NATO la Bruxelles, acolo unde au discutat, printre altele, și de combaterea dezinformării sau a atacurilor cibernetice.

"Pe data de 29 noiembrie 2019, șefii organizațiilor civile, militare, de intelligence și de securitate aliate s-au întâlnit la sediul NATO la Bruxelles pentru discuții privind combaterea dezinformării, a atacurilor cibernetice și a mijloacelor tradiționale de spionaj. Conferința a fost deschisă de secretarul general Jens Stoltenberg, împreună cu președintele român al Comitetului de informații civile al NATO și președintele canadian al Comitetului militar de informații.

Oficialii serviciilor de informații aliate au aprobat cadrul pentru înființarea unei Academii de Informații NATO și au discutat împreună cu serviciile partenere și cu Uniunea Europeană despre tehnologiile emergente care au impact asupra intelligence-ului și asupra cooperării dintre NATO și UE", informează SRI.

Citește și: FORFOTĂ în PSD - Declarațiile GREILOR social - democrați despre OUG pe amnistie și grațiere .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.