Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie a ÎCCJ în cazul Traian Berbeceanu

traian berbeceanu

Comisarul Traian Berbeceanu va fi judecat în acelaşi dosar cu anchetatorii săi. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus conexarea celor două dosare în care este implicat fostul şef al BCCO Alba.

Primul dosar se află pe rolul Tribunalului Bucureşti, unde Berbeceanu a fost trimis în judecată pe baza acuzaţiilor aduse de Ioan Mureşan, fostul şef al DIICOT Alba, fostul procuror Nicolaie Cean şi poliţistul Alin Muntean.

În al doilea dosar care se judecă la ÎCCJ, lucrurile stau exact invers, Mureşan, Cean şi Muntean au fost trimişi în judecată după ce au fost acuzaţi de Traian Berbeceanu că i-au fabricat un dosar cu probe false. Cele două dosare sunt strâns legate între ele, prin prisma persoanelor implicate, dar şi a felului în care au decurs evenimentele, dar se disting prin faptul că au fost instrumentate de parchete diferite.

Dacă de dosarul lui Berbeceanu s-au ocupat procurorii DIICOT, de anchetarea lui Mureşan, Cean şi Muntean s-au ocupat procurorii DNA. Aşadar rămâne de văzut care dintre procurori va prelua cazul în continuare, deocamdată neexistând o decizie a instanţei în acest sens, scrie mesagerulhunedorean.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.