Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ - Monitorul Oficial va funcţiona sub autoritatea Camerei Deputaţilor

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Regia autonomă Monitorul Oficial funcţionează sub autoritatea Camerei - prevede un proiect de lege adoptat miercuri de deputaţi. 

"Regia autonomă Monitorul Oficial se organizează ca regie autonomă sub autoritatea Camerei Deputaţilor. Editorul Monitorului Oficial este Camera Deputaţilor. Actele care se publică în Monitorul Oficial, partea întâi şi partea a doua, se înaintează secretarului general al Camerei Deputaţilor în copie certificate de către autorităţile emitente, sub semnătura conducătorului acestora sau a locţiitorului său. Secretarul general al Camerei transmite Regiei autonome Monitorul Oficial spre publicare actele prevăzute la articolul 1", se arată în proiect, potrivit agerpres.ro

Acesta mai prevede că retragerea actelor de la publicare se poate face numai de către cel care a solicitat publicarea, cu încuviinţarea secretarului general al Camerei şi cu suportarea de către solicitant a cheltuielilor aferente efectuate de Regia autonomă Monitorul Oficial în procesul de editare şi publicare. 

"Monitorul Oficial - Partea 1 - se editează în traducere şi în limba maghiară. Pentru Partea 1 în limba maghiară cheltuielile de publicare se suportă din bugetul Camerei Deputaţilor", se precizează în iniţiativa legislativă. 

Proiectul a fost reexaminat la cererea preşedintelui Klaus Iohannis. El a fost adoptat de Senat, iar Camera este for decizional pentru el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.